Rekorddeltagelse i Bamselekene

Totalt 28 deltagere fra Ski IL friidrett deltok under Bamselekene i Stangehallen 18. og 19. mars. Mange perser, mange nye venner, mange bamser og mye idrettsglede var fasiten etter en flott helg.

Det er ikke ofte våre ynste friidrettsutøvere reiser på overnattingstur, Bamselekene i Stangehallen er et flott unntak i så måte. Ski IL friidrett har tradisjon for å stille sterkt og i år sterkere enn noen gang. Utøverne reiste med buss fra Tusenfryd og kom frem til Stange VGS på klokken 19 fredag, Der ble det servert pølser og utøverne ble godt kjent både i klubb og på tvers av klubber. 

Allerede klokken 1000 på lørdag startet stevnet og våre deltagere markerte seg flott. Ikke minst med god sportshånd, de heiet på hverandre og de deltok i flere øvelser. Ikke minst var det gøy og se på 600 meter hvor flere av våre deltagere viste offensiv løping. Lørdag kveld var det Pizza og gøy, mens hele Søndagen gikk med til stevne igjen. Tusen takk til Øystein Rian og Kristin Guttormsen som stilte som ledere og tok ansvar for alle de unge. 

Resultater fra stevnet finnes her: Resultater Bamselekene

Følg oss!

Støtt Ski IL Friidrett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift