Offisiell åpning av treningsapparater i idrettsparken

Idag hadde vi offisiell åpning av de nye treningsapparatene idrettsparken. Ordfører Tuva Moflag, klippet snor og Sondre Guttormsen viste hvordan apparatene kan brukes

Ski IL friidrett har i samarbeid med Gjensidigestiftelsen, Sparabankstiftelsen og Ski kommune finansiert og satt opp flotte nye treningsapparater i idrettsparken. Apparatene kan brukes av alle og er Ski IL friidretts bidrag til oppjustering av parken. 

- Det startet med at Ski IL friidrett ønsket seg flere treningsapparater i nærheten av friidrettsbanen. I tillegg ønsket vi ny stavmatte. Derfor slo vi to fluer i en smekk og søkte først Sparebankstiftelsen og senere Gjensidigestiftelsen om penger. Vi fikk klaff oss begge og kunne med hjelp av noe egenfinansiering kjøpe både ny stavmatte og få satt opp disse flotte apparatene forteller leder i Ski IL friidrett Atle Guttormsen

- Vi ønsker at apparatene skal kunne bli til glede for alle som ferdes i parken. Vi ser for oss at både håndball, ishockey og fotballlag kan ha ressustrening her. Samtidig ønsker vi at familier, vennegrupper og enkeltpersoner aktivt bruker apparatene.

- Det er satt opp en stor plakat med øvelsesutvalg, etterhvert håper vi å få lagt ut videoer med øvelser og kanskje små treniningsprogrammer fortsetter en entusiastisk leder i Ski IL friidrett. 

Følg oss!

Støtt Ski IL Friidrett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift