Norsk mester i Mangekamp

Caroline Fleischer tok sitt andre senior - NM gull i 7 kamp. I varierende Bergensvær gjennomførte Caroline en meget solid mangekamp i Arna Idrettspark i helgen

På grunn av en vond ankel konkurrerte Caroline mindre enn vanlig i vinter, og helgens NM i mangekamp på Arna Idrettspark utenfor Bergen var hennes første utendørsstevne for sesongen. Caroline gjennomførte en meget solid 7-kamp og endte på 5052 poeng. Det er noe bak den personlige rekorden på 5160, men gitt forholdene imponerende. 

Årets store mål for Caroline er å kvalifisere seg til U23 EM i Polen midt i Juli. For å klare det må Caroline klare 5200 poeng, noe hun har veldig gode muligheter til med litt bedre forhold. I Arna startet første dag med sterk motvind og Caroline løp 100 meter hekk på 15,34. Et stykke bak pers, men forholdene tatt i betraktning det beste hun har gjort på lenge. I favorittgrenen høyde stemte ikke teknikken helt, og hun endte på 1,72, mens kule ble under pari med. Den avsluttende 200 meteren gikk bra.  

Andre dag startet med en solid opptur 5,65 meter i lengde er ikke langt unna personlig rekord. Spyd var helt og Caroline avsluttet med en 800 meter det luktet krutt av, i ensom majestet i kaldt og surt vær løp hun på 2,13,57.

Resultatet var altså norsk mester og Caroline kan nok forvente å bli tatt ut til Nordisk mesterskap i mangekamp i Kuortane 10-11. Juni. Det blir isåfall en glimrende mulighet til å klare kravet til U23 EM

Følg oss!

Støtt Ski IL Friidrett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift